Maak actief gebruik van het Kwaliteitsregister V&V

Verpleegkundigen en verzorgenden die staan ingeschreven in het Kwaliteitsregister V&V, maar nog geen actief gebruik ervan maken, ontvangen sinds 1 november elk kwartaal een herinnering van V&VN om in actie te komen. Bij de mail zit een kort stappenplan hoe je je register kunt activeren.
 
Miranda Buijs, verpleegkundige in de wijk, is een van de mensen die een mail heeft ontvangen. Miranda vertelt: "Ik wist niet dat ik mijn register nog niet had geactiveerd. Vorig jaar heb ik mij aangemeld via mijn werkgever en daarna was ik het vergeten. Door de mail dacht ik er weer aan."

Inschrijven via werkgever
Ruim 245 werkgevers bieden het Kwaliteitsregister V&V collectief aan hun medewerkers aan. Als je je inschrijft doe je dit op individuele basis. "Toen mijn werkgever het mij aanbood, leek het me meteen interessant. Het maakt mij bewuster van mijn deskundigheid. Ik zie het halen van punten als een uitdaging." gaat Miranda verder. "Ik hoop dat het Kwaliteitsregister ook een motivatie is voor nieuwe werkgevers om me aan te nemen."

Hoog houden van je kwaliteit
"Ik vind het handig dat ik ook zelf dingen kan invoeren, zoals overleggen. Daar denk je zelf niet zo bij na, dat je daar ook je kwaliteit mee hoog houdt. Je denkt dat alles bij je dagelijks werk hoort." zegt Miranda.
Onder Overige deskundigheidsbevorderende activiteiten (ODA) kun je alle activiteiten toevoegen die jouw deskundigheid en professionalisering vergroten. Je bent vrij in de keuze van de inhoud van je activiteiten. Zolang ze:

  • tot doel hebben jouw deskundigheid als verpleegkundige of verzorgende te bevorderen; 
  • niet behoren tot je werk; 
  • niet zijn geaccrediteerd voor het Kwaliteitsregister V&V. 
Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen Nieuws Homepage, Nieuws nieuwspagina

Gepubliceerd:14-12-2016
Aantal keer bekeken:8940

Reactie(s)
Geef je reactie

Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen.