Vernieuwd! De app kwaliteitsregister V&V

Administratielast in de wijkverplegingSta je ingeschreven in het Kwaliteitsregister V&V? Dan kan je nu gebruik maken van de vernieuwde app Kwaliteitsregister V&V. Dankzij de app heb je altijd en overal jouw deskundigheid bij de hand.

De voordelen van de app:

  • Een helder overzicht van hoe je ervoor staat.
  • Makkelijk overige deskundigheidsbevorderende activiteiten (ODA) toevoegen, zoals leeractiviteiten op en rond je werkplek.
  • Snel je relatienummer raadplegen.
  • Makkelijk feedback achterlaten, zodat de app steeds verbeterd kan worden.
  • Eenmalig inloggen.

Download de app

Download de app nu in de Google Play Store of in de Apple App Store. Let op: om de app te gebruiken moet je ingeschreven staan in het Kwaliteitsregister V&V. Gebruik je de app al? Dan wordt deze – afhankelijk van de instellingen op je telefoon– automatisch vernieuwd, of je krijgt een melding om de nieuwe versie te downloaden.

Leren op de werkplek

De categorie ‘Leren op de werkplek’ is nieuw aan het Kwaliteitsregister én de app toegevoegd. Dit gaat over alle activiteiten rond je werk waar je van leert als verpleegkundige of verzorgende. Zoals meekijken met een collega die een bepaalde taak goed kan, of meewerken aan een onderzoek op de werkvloer. Hier lees je meer over ‘Leren op de werkplek’.

Informatie voor organisaties

Maakt uw organisatie gebruik van het Kwaliteitsregister V&V? En wilt u uw collega’s laten weten dat er een nieuwe versie is van de app van het Kwaliteitsregister, die zij kunnen gebruiken? Dan kunt u daarvoor de voorbeeldtekst gebruiken en verspreiden via de interne kanalen van uw organisatie.

Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen Nieuws Homepage, Nieuws nieuwspagina

Gepubliceerd:05-09-2019
Aantal keer bekeken:2075

Geef je reactie

Goed om te weten: er kijkt altijd nog iemand naar je reactie voor we deze plaatsen.
We plaatsen deze alleen als ze respectvol en gepast zijn.

Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen.