Nieuw! Download nu de app Kwaliteitsregister V&V

Sta je ingeschreven in het Kwaliteitsregister V&V? Dan kan je vanaf donderdag 26 april gebruik maken van de app Kwaliteitsregister V&V. Op verzoek van veel leden heeft V&VN de app ontwikkeld, zodat je gemakkelijk op elk moment en op elke locatie je deskundigheid bij kunt houden. Log eenmaal in en zie daarna in één oogopslag hoe je ervoor staat. Overige deskundigheidsbevorderende activiteiten (oda) voer je makkelijk in. Bewijs van de activiteit fotografeer je vanuit de app, of upload je vanaf je telefoon. Heel gemakkelijk en gebruiksvriendelijk.

Je vindt de app in de Google Play Store en Apple App Store door te zoeken op Register V&V.

Voordelen van de app

In het Kwaliteitsregister V&V kun je als verpleegkundige of verzorgende zichtbaar maken hoe jij je kennis op peil houdt. V&VN vindt het belangrijk dat verpleegkundigen en verzorgenden altijd actueel geschoold zijn en beheert daarom het Kwaliteitsregister V&V. Op basis van wensen van gebruikers wordt het register continu doorontwikkeld. Samen met verpleegkundigen en verzorgenden heeft V&VN de afgelopen maanden de app ontwikkeld.

De belangrijkste voordelen van de app:

  • Altijd een duidelijk overzicht van hoe je ervoor staat
  • Eenmalig inloggen
  • Snel en makkelijk overige deskundigheidsbevorderende activiteiten (oda) toevoegen

Download nu

Sta je geregistreerd in het Kwaliteitsregister V&V? Download de app dan nu in de Google Play Store of Apple App Store. Schrijf je anders eerst even in via de knop Inschrijven op kwaliteitsregister.venvn.nl.

Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen Nieuws Homepage, Nieuws nieuwspagina

Gepubliceerd:26-04-2018
Aantal keer bekeken:3101

Geef je reactie

Goed om te weten: er kijkt altijd nog iemand naar je reactie voor we deze plaatsen.
We plaatsen deze alleen als ze respectvol en gepast zijn.

Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen.