Kosten registratie Kwaliteitsregister V&V 2018 blijft gelijk

V&VN vindt het als beroepsvereniging van groot belang dat verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten deskundig zijn en blijven. Daarom heeft Bestuur en Ledenraad besloten dat kosten voor registratie in het Kwaliteitsregister V&V in 2018 gelijk blijven aan eerdere jaren: € 67,00.

Voor dit bedrag kun je je, als je aan de toelatingseisen voldoet, een jaar registreren in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden. Je kunt er ook voor kiezen om voor € 69,00 een jaar lid te zijn van V&VN én je te registreren in het Kwaliteitsregister V&V. De contributie en kosten voor registratie zijn sinds 2016 gelijk gebleven.

Voordelen registratie Kwaliteitsregister V&V

In het Kwaliteitsregister V&V kun je aantonen dat je je deskundigheid bijhoudt. Het register is én blijft van jou. Het gaat je hele loopbaan mee. Scholingen die een aanbieder laat accrediteren, worden automatisch toegevoegd aan je portfolio als je de scholing hebt afgerond. En alle andere activiteiten waardoor je kennis toeneemt, kun je zelf opvoeren. Zo heb je een goed overzicht van jouw deskundigheid als verpleegkundige of verzorgende. En als je je specialiseert in een specifiek deskundigheidsgebied, kun je, zonder extra kosten, laten zien dat je je kennis over dat deel van je vak goed bijhoudt.

Lidmaatschap V&VN

Het lidmaatschap van V&VN biedt je verschillende voordelen. Zoals kennisverdieping via scholing met korting voor leden, toegang tot relevante richtlijnen en publicaties en het V&VN Magazine dat acht keer per jaar wordt thuisbezorgd.

Aanvullend op het basislidmaatschap van V&VN kun je, voor een extra bedrag, lid worden van een van de afdelingen van V&VN. Ook deze tarieven blijven in 2018 gelijk.

Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen Nieuws Homepage, Nieuws nieuwspagina

Gepubliceerd:29-11-2017
Aantal keer bekeken:2305

Geef je reactie

Goed om te weten: er kijkt altijd nog iemand naar je reactie voor we deze plaatsen.
We plaatsen deze alleen als ze respectvol en gepast zijn.

Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen.