College Kwaliteitsregister V&V evalueert herregistratie

College evalueert herregistratie Kwaliteitsregister V&VHet beleid van het Kwaliteitsregister V&V moet aansluiten bij de veranderende praktijk. Hier is het College Kwaliteitsregister V&V verantwoordelijk voor. In 2017 gaan zij daarom de herregistratieprocedure evalueren, knelpunten rond Overige Deskundigheidsbevorderende Activiteiten (ODA) aanpakken en bekijken welke belemmeringen er zijn om nieuwe leervormen in het Kwaliteitsregister V&V op te voeren.

Als eerste evalueert het College de herregistratieprocedure. De aanpak hiervoor is besproken in de eerste vergadering van het jaar. Er wordt gekeken of de huidige procedure voldoende aansluit bij de doelstelling van het Kwaliteitsregister V&V: het ondersteunen van een leven lang leren van verpleegkundigen en verzorgenden.

Denk mee
Studenten van de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) gaan onderzoeken hoe verpleegkundigen en verzorgenden herregistratie ervaren: welke suggestie hebben zij voor verbetering? Begin 2018 volgen de uitkomsten en adviezen. Wil je ook jouw ervaring met herregistratie delen? Meld je dan aan voor de klankbordgroep door een mail te sturen naar Saskia Bronkhorst, secretaris van het college: s.bronkhorst@venvn.nl.

College Kwaliteitsregister V&V
In het College Kwaliteitsregister V&V zijn de verschillende gebruikers van het Kwaliteitsregister V&V vertegenwoordigd: verpleegkundigen en verzorgenden, zorgorganisaties die het Kwaliteitsregister V&V en/of het lidmaatschap van V&VN aan hun medewerkers aanbieden en aanbieders van geaccrediteerde scholing.
Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen Nieuws College Kwaliteitsregister V&V, Nieuws Homepage, Nieuws nieuwspagina

Gepubliceerd:15-03-2017
Aantal keer bekeken:3605

Geef je reactie

Goed om te weten: er kijkt altijd nog iemand naar je reactie voor we deze plaatsen.
We plaatsen deze alleen als ze respectvol en gepast zijn.

Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen.