Geef inzicht in je deskundigheid

In het Kwaliteitsregister V&V houd jij je deskundigheid bij. Dit doe je vooral voor jezelf, omdat jij de beste zorg wilt leveren en daarom bij blijft in je vak. Maar soms wil je ook aan anderen kunnen laten zien dat je je blijft ontwikkelen. Daarom is het mogelijk om anderen inzage te verlenen in je portfolio. 

Vanaf 1 februari is de inzagefunctie Kwaliteitsregister V&V uitgebreid. In je register zie je nu onder het menu-item Geef inzage twee opties: Inzage individueel en Inzage via werkgever. Alleen als je via je werkgever in het Kwaliteitsregister V&V staat ingeschreven en het verzoek krijgt via de nieuwe mogelijkheid inzage te verlenen, kun je gebruik maken van de optie Inzage via werkgever.
Geef je al mensen inzage in je portfolio? Dan vind je deze informatie nu onder het kopje Inzage individueel.

Inzage verlenen
Je bepaald altijd zelf aan wie je inzage verleent. Zo kun je richting je werkgever, leidinggevende, maar ook binnen een zelfsturend team transparant aantonen hoe je je kennis op peil houdt. Dit helpt als je wilt bespreken welke scholingen je wilt volgen om bekwaam te blijven.

Het Kwaliteitsregister V&V is gebaseerd op de beroepsnorm deskundigheidsbevordering. De eisen van de beroepsnorm, zijn vertaald naar de puntenverdeling in het register. Als je voldoende scholingen volgt, laat je dus zien dat je voldoet aan de norm die de beroepsgroep zelf heeft bepaald.

Vind meer artikelen in vergelijkbare categorieen Nieuws Homepage, Nieuws nieuwspagina

Gepubliceerd:01-02-2017
Aantal keer bekeken:8147

Geef je reactie

Goed om te weten: er kijkt altijd nog iemand naar je reactie voor we deze plaatsen.
We plaatsen deze alleen als ze respectvol en gepast zijn.

Alleen geregistreerde gebruikers mogen reacties plaatsen.