Vragen

Heeft u vragen? Mail dan naar registers@venvn.nl onder vermelding van Accreditatie/PE-online of bel (030) 291 90 50.

Het accreditatieproces


 

Machtiging voor opvoeren presentie

Als aanbieder van geaccrediteerde scholing, laat u zien dat uw scholingen aan de kwaliteitseisen van de beroepsgroep voldoen. Om verpleegkundigen en verzorgenden zoveel mogelijk betaalbare scholingen te bieden, kopen veel zorgorganisaties e-learning in. Mogelijk ook bij u. V&VN wil graag dat u deze scholingen betaalbaar en klantvriendelijk kunt aanbieden. Daarom kunt u vanaf nu deze zorgorganisaties machtigen om namens u presentie op te voeren voor de e-learning die zij bij u hebben ingekocht.

Hoe kan u iemand machtigen?
Allereerst dient de zorgorganisatie (de inkopende partij) autorisatie aan te vragen bij V&VN via PE-online als ze nog geen account hebben. U kan dan per scholing de inkopende partij machtigen om presentie door te geven wanneer u dit heeft geactiveerd bij organisatiegegevens. Als u accreditatie aanvraagt krijgt u op het einde dan de mogelijkheid om een aanbieder te machtigen om presentie op te voeren. Hiervoor heeft u de gebruikersnaam van de inkopende partij uit PE-online nodig. Deze kan de inkopende partij vinden onder Organisatiegegevens.
De inkopende partij krijgt de scholing dan bij zijn overzicht van scholingen te zien en kan zo presentie opvoeren. Hoe dit moet is toegelicht in PE-online.

Voor de aanbiedende en inkopende partij is het zo zichtbaar wie de presentie heeft opgevoerd. De aanbieder die accreditatie heeft aangevraagd blijft hoofdverantwoordelijk voor de inhoud van de scholing en het up-to-date houden van de machtiging.